slika1 slika2 slika3
Почетна
Добредојдовте на официјалниот веб сајт на Филип Прима Ексклузив. Ние сме компанија која делува во областа на трговија, производство и услуги во градежништвото. Се родивме од потребата првата класа на материјали и квалитетната изработка да бидат со попристапни цени и достапни до сите наши потенцијални клиенти. Постоиме за да ги оствариме желбите и потребите на нашите клиенти, кои што се и ќе останат наш врвен приоритет и се стожерот околу кој се насочува целата наша креативност и енергија.
Во Филип Прима работат исклучиво мајстори кои ги имаат поминато курсевите организирани од Кнауф, се здобиени со сертификат за квалитетна изведба на работата, поделени во групи, секоја со одговорен мајстор (бригадир), спремни за нови предизвици - Филип Прима е лиценцирана компанија од страна на Кнауф, за вградување на сите производи од нивната широка палета - Во Филип Прима се вработените инженери (архитекти), како надзори од самата компанија, се грижат за беспрекорна изведба на работите - Како компанија има изведено голем број на референтни објекти, од скопскиот аеродром до резиденции, амбасади, судови....РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА
КОГА ПОЛЕТНОСТА НА МЛАДОСТА И ЗРЕЛОСТА НА ИСКУСТВОТО,НИСКИТЕ ЦЕНИ И ЕКСТРЕМНО ВИСОКИОТ КВАЛИТЕТ СЕ СРЕТНУВААТ,КОГА ГРАДЕЊЕТО Е УМЕТНОСТ…